Over Utrecht

Met ruim 350.000 inwoners is Utrecht één van de grootste steden van Nederland. De vierde, welteverstaan. Centraal gelegen in Midden-Nederland is Utrecht een uitstekende thuisbasis om andere steden goed te kunnen bereiken. Zo ben je binnen een uur in Amsterdam en Rotterdam met de auto, maar vind je ook gemakkelijk aansluiting met het Openbaar Vervoer. Utrecht Centraal is het grootste station van Nederland, waar dagelijks de meeste reizigers te vinden zijn.

Hart van de stad

Wanneer je het centrum van Utrecht binnentreedt, ontkom je niet aan de historie. De bekende Domtoren is een blikvanger, waar tevens de bijnaam Domstad aan is afgeleid. Utrecht combineert de geschiedenis van toen met de moderniteit van nu. En dat maakt het een heerlijke studentenstad! Het hart van de stad vind je dan ook op het Domplein. Vanuit daar begeef je je gemakkelijk naar de winkelstraten, cafés en restaurants.

Compact

Uiteraard beschikt Utrecht over de faciliteiten die je mag verwachten van een grote stad. Een voordeel is echter dat alles compact is: musea, horeca, winkels, het ligt allemaal op steenworpafstand van elkaar in het centrum. Omringd door de grachten hoef je je geen dag te vervelen. Er is altijd wel iets te ontdekken.

Ons actuele aanbod vind je hier

Utrecht is één van de bekendste studentensteden van het land. Tevens is het, samen met Amsterdam, erg lastig om woonruimte te vinden. Marcel van Hooijdonk heeft een divers aanbod, dat onder andere bestaat uit kamers in studentenhuizen, maar ook zelfstandige studio’s. Kamerverhuur Utrecht geeft jou een grote kans op slagen.

Vragen?

Loop je ergens tegenaan, wil je meer weten over de beschikbare woonruimten of heb je een andere vraag? Marcel van Hooijdonk helpt je met al je vragen over Kamerverhuur Amsterdam.

Mail ons
info@zuylenstaete.nl

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00