Personeel gezocht in de omgeving van Utrecht door Marcel van Hooijdonk

 01/10/2021

Marcel van Hooijdonk is een bedrijf dat vooral actief is in de vastgoedsector. Het bedrijf heeft één doel en dat is de woningtekort tegen te gaan die momenteel heerst in Nederland. Dit doet Marcel van Hooijdonk op zijn eigen manier, door (leegstaande) panden te kopen en deze volledig te renoveren tot woonbare ruimtes.

Marcel van Hooijdonk heeft panden in verschillende steden, denk bijvoorbeeld aan Leiden, Amsterdam of Utrecht. Het aanbod varieert heel erg, zo zijn er appartementen of mooie kamers te huur in een gezellig huis. Het bedrijf helpt een groot publiek dat anders geen eigen plek zou hebben door de woningtekorten.

Marcel van Hooijdonk biedt vele verschillende functies aan. Werken bij dit bedrijf betekent dat je in de voortvarende wereld terechtkomt van vastgoed. Indirect zorg jij ervoor dat er iemand zijn eigen plek kan krijgen, of dit nu een kamer is of een mooi appartement.

Ook altijd als eens in een hecht, jong en flexibel team willen werken? Dit is je kans om dit te doen bij Marcel van Hooijdonk. Marcel van Hooijdonk is opzoek naar enthousiaste mensen die het team willen komen versterken. Kijk voor meer informatie geheel vrijblijvend op de volgende website: https://www.werkenbij-marcelvanhooijdonk.nl/

Gerelateerd nieuws

Het elektriciteitsnetwerk van Utrecht zit vol, geen plek voor nieuwe windmolens of zonneparken

Lees dit bericht

Gemeente Utrecht heeft een hitteplan gemaakt voor deze zomer

Lees dit bericht

Singelloop Utrecht is terug van weggeweest na twee jaar

Lees dit bericht