Studenten ROC steunen bezoekers voedselbank en geven gratis knipbeurt

 20/12/2022

De studenten van ROC Midden Nederland wilde ervoor zorgen dat ook bezoekers van de voedselbank een goede start maken in de decembermaand. Zij besloten om verschillende bezoekers van de voedselbank een verzorgd kapsel te geven door middel van een gratis knipbeurt.

Studenten ROC steunen bezoekers voedselbank | Kamerhuur Utrecht

Voedselbank

De afgelopen weken gingen er honderd waardebonnen richting de voedselbank voor een gratis knipbeurt. Het ROC viel namelijk op dat er een toename is in het aantal bezoekers van de voedselbank en dat inwoners het in Utrecht steeds zwaarder hebben. Deze mensen wilden zij graag helpen en dit wilde ze doen door een gratis knipbeurt weg te geven. Met een nieuw en fris kapsel hopen de studenten de bezoekers weer een beetje extra vertrouwen te geven.

Leerzaam voor studenten

Naast dat het een mooi gebaar is aan de bezoekers van de voedselbank is het ook zeer leerzaam voor de studenten van het ROC. Studenten die de kappersopleiding volgen leren uiteindelijk het meeste in de praktijk waar zij mensen daadwerkelijk moeten knippen. Op deze manier kunnen de studenten dus ook weer leren van de bezoekers die langskomen.

Gerelateerd nieuws

2000 Utrechtse leerlingen worden tijdens de koningsspelen begeleid door studenten

Lees dit bericht

Extreme woningnood in Utrecht

Lees dit bericht

Utrechtse studenten in Stadion Galgenwaard

Lees dit bericht