Drie leuke activiteiten die jij aankomend weekend kan doen in Utrecht

 30/12/2022

Het is weer weekend en ditmaal is het niet zomaar een weekend. Het is namelijk het laatste weekend van 2022. Dit is de absolute reden om het jaar knallend af te sluiten en nog veel leuke activiteiten te doen aankomend weekend. Daarom geven wij jouw drie tips die jij kan doen aankomend weekend in Utrecht.

Drie leuke activiteiten voor aankomend weekend | Kamerhuur Utrecht

Oliebollen eten

Het einde van 2022 is bijna aangebroken en dat betekent dat het de hoogste tijd is om oliebollen te halen. Op verschillende plekken in Utrecht kan jij appelflappen, appelbeignets, berlinerbollen en oliebollen halen. Pak nu je kans voordat jij weer een jaar moet wachten tot de oliebollenkramen weer terugkeren.

Winter Station

Het Utrechtse Spoorwegmuseum is tijdens de kerstvakantie volledig omgetoverd tot een werkelijk waar winters sprookje. Veel versierde kerstbomen, lampjes en onder andere een ijsbaan zorgen ervoor dat het zeker de moeite waard is om eens een bezoekje te wagen.

Nieuwsjaarsduik

Begin 2023 op de meest frisse manier die er bestaat en maak een nieuwjaarsduik. Naast dat er jaarlijks een plons wordt gemaakt in Scheveningen zijn er ook verschillende locaties in Utrecht waar jij de ultieme nieuwjaar duik kunt maken.

Gerelateerd nieuws

Er is opnieuw gestaakt in het openbaar vervoer in verschillende gemeentes van Utrecht

Lees dit bericht

Huurprijzen voldoen niet aan de gemaakte afspraken in Utrecht

Lees dit bericht

Mogelijk overdekte sportplekken | Marcel van Hooijdonk Utrecht

Lees dit bericht