Marcel van Hooijdonk Real Estate

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker in Nederland: een tekort aan woningen en dus woonruimten. Marcel van Hooijdonk Real Estate pakt het aan: door leegstaande panden op te kopen en te transformeren, zorgen we ervoor dat de meest kwetsbare groepen niet voor een dichte deur staan. Zowel studenten als starters worden op weg geholpen door Marcel van Hooijdonk.

Marcel van Hooijdonk Real Estate transformeert

Het begint allemaal bij de zoektocht naar leegstaande panden, waarna het transformeren en creëren van nieuwe woonruimten van start kan gaan. Het zijn vaak gebouwen die aandacht vereisen en niet in korte tijd gebruiksklaar kunnen zijn, vanwege de staat waarin ze verkeren. Er is dus een flinke dosis lef en doorzettingsvermogen voor nodig om van een leeg gebouw moderne en goed afgewerkte woonruimten te maken. Marcel van Hooijdonk Real Estate loopt al jaren mee in dit proces en kent intussen de kneepjes van het vak. Die kennis helpt ons om steeds weer een stukje succesvoller te worden in het aanpakken van de woningschaarste. En dat maakt ons trots.

foto_marcel_hooijdonk

Marcel van Hooijdonk Real Estate beheert en verhuurt

Zijn we bijna klaar met het opleveren van het desbetreffende pand? Dan begint het voor ons pas écht. Marcel van Hooijdonk Real Estate zorgt ervoor dat er net dat stapje extra wordt gezet, waardoor je meer dan 'slechts' tevreden bent. Ons grote en diverse aanbod zorgt ervoor dat je kan kiezen voor een woonruimte, ingegericht naar jouw smaak. Dit kan van alles zijn: een fijne studio, een kamer in een studentenhuis of het tweekamerappartement waar je zo naar op zoek was. Marcel van Hooijdonk verhuurt het. Deze huurders gingen jou al voor!

Onze panden zijn veelal panden die eerder een andere functie hadden, bijvoorbeeld een kantoor. Door dit te transformeren en hierin woonruimte te creëren, kun je hier de meest creative ideëen uithalen. Denk aan een gecombineerd hotel- en woningpand, waar je binnenloopt bij je eigen receptie. Maar Marcel van Hooijdonk Real Estate denkt verder dan de praktische kant van het verhaal. Onze eerste milieuvriendelijke panden zijn al gerealiseerd.

Marcel van Hooijdonk Real Estate wil duidelijkheid, ook voor haar klanten. Er zijn geen kleine lettertjes, als huurder weet je precies waar je aan toe bent. Geen exta kosten, maar duidelijke afspraken met betrekking tot de prijzenWat mag je dan precies verwachten van ons, als het huurcontract is getekend?

  • Geen extra onverwachte kosten.
  • Vaak een kosteloze oplossing van problemen die je ervaart in je woning.
  • Een tevreden huurder betekent een goede relatie. Heb je vragen of verbeterpunten? Laat het ons weten.

Meer weten over onze diensten of wil je op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Neem dan een kijkje door de rest van de website! Wil je daarnaast nog meer informatie over Real Estate? Neem dan een kijkje op Marcel van Hooijdonk Real Estate.

Vragen?

Loop je ergens tegenaan, wil je meer weten over de beschikbare woonruimten of heb je een andere vraag? Marcel van Hooijdonk helpt je met al je vragen over Kamerverhuur Utrecht.

Mail ons
info@zuylenstaete.nl

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00