Uitgaan in Utrecht

Eén ding is zeker: het nachtleven van Utrecht heb je niet in een dag ontdekt. Het bruist van de studenten die zich begeven in cafés, kroegen en discotheken. Je vindt er alles. Te beginnen in hartje Utrecht, maar ook daaromheen.

Start van je dag

Begin je overdag al op het terras? Dan is het leuk om op ’t Neude te gaan zitten. Hier vind je een groot aantal medestudenten die zich begeven bij het café met de nagenoeg gelijke naam: ’t Neutje. Kenmerkend voor ’t Neutje is de uitgebreide bierkaart, waar je de keuze hebt uit verschillende (speciaal) biertjes. Luidt je avond extra goed in door een borrelplankje te bestellen, een aanrader!

Wanneer de avond valt kun je je verplaatsen naar het Janskerkhof, waar je de Jans Bar vindt. Dankzij het unieke concept van een ‘tafelbarbecue’, kun je genieten van een stukje vlees of vis ongeacht het weer. Je zit namelijk gewoon binnen als je dat wilt! Onbeperkt genieten, om later de dansvloer op te zoeken en het stappen écht kan beginnen.

Het nachtleven

Klaar in de Jansbar, of wil je ergens anders naartoe? Club Poema en club Maggy zijn ook populair onder de studenten. Maggy’s, zoals de club voornamelijk wordt genoemd, vind je beneden aan de gracht en club Poema in de buurt van Hoog Catharijne. Deze discotheken hebben wisselende thema’s, waardoor er voor jou altijd wel een avond is waar jij je compleet thuis voelt. Tot in de late uurtjes kan er doorgefeest worden, want in Utrecht zijn de meeste uitgaansgelegenheden tot minimaal 04.00 uur 's nachts geopend.

Vragen?

Loop je ergens tegenaan, wil je meer weten over de beschikbare woonruimten of heb je een andere vraag? Marcel van Hooijdonk helpt je met al je vragen over Kamerverhuur Utrecht.

Mail ons
info@zuylenstaete.nl

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00