Huren in Utrecht?

Een woonruimte bemachtigen in Utrecht is vaak een lastige opgave. Desondanks beschikt Marcel van Hooijdonk met Kamerverhuur Utrecht over (delen van) de nodige woningen. Geïnteresseerd geraakt? Meer informatie volgt op deze pagina.

Contact opnemen

Te huur: Enkele studentenkamers in Overvecht Utrecht

In de wijk Overvecht, gelegen in het noorden van Utrecht, zijn nog enkele kamers vrij die uitsluitend bedoelt zijn voor studenten.

Kamerverhuur Utrecht heeft nog enkele kamers in de aanbieding, met fijne afmetingen en veel lichtinval dankzij de hoge ramen. Deze kamers zijn goed afgewerkt en bewoonbaar voor maximaal één student. De keuken en de badkamer moet worden gedeeld met drie à vijf medestudenten.

De kamer is gelegen in de wijk Overvecht, ietwat ten noorden van het centrum van Utrecht en op loopafstand van winkelcentrum Overvecht. Supermarkten en andere winkels bereik je dus binnen enkele minuten. Het openbaar vervoer sluit goed aan en brengt je in ongeveer een kwartier naar het centrum of het centraal station. Dit geldt ook voor de meeste (hoge)scholen en de universiteit van Utrecht.

De kale huurprijs bedraagt €350, de all-in prijs ligt tussen de €465,- en €550,- per maand, afhankelijk van de oppervlakte van de kamer. Dit is inclusief voorschot gas, water, licht, internet én servicekosten.

De woonoppervlakte bedraagt tussen de 16m2 en 22m2.

Er dient een borg voldaan te worden van tweemaal de maandhuur en eenmalig €250,- contractkosten.

Overtuigd geraakt? Plan je bezichtiging in.

Zamenhofdreef

Gelegen aan de Zamenhofdreef bevinden zich meerdere kamers, die verhuurt worden aan studenten. Er zijn nabijgelegen parkeermogelijkheden en tevens gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. Winkelcentrum Overvecht is om de hoek.

 

 

De kamers beschikken over prima afmetingen, maar hebben vooral hun waarde dankzij de grote, hoge ramen. Deze zorgen voor veel lichtinval en maken de kamer aantrekkelijk om in te verblijven. Verder beschikken de kamers over de basisvoorzieningen zoals je mag verwachten: verwarming en lichtaansluitingen. 

 

 

 

De kamer heeft een woonoppervlakte van 16m2 en 22m2, één van de kamers is op de afbeelding als voorbeeld te zien. Zoals eerder aangegeven bedraagt de kale huurprijs €350,-, terwijl de all in huurprijs bepaalt is op een bedrag tussen de €465 en €550, inclusief voorschot van gas, water, licht, servicekosten én internet. De borg voor deze kamer bedraagt tweemaal de all in huurprijs. Huurtoeslag voor deze kamer is niet mogelijk. Tevens dient er eenmalig contractkosten te worden betaald, te weten €250.

 

 

 

De badkamer wordt gedeeld met maximaal drie à vijf studenten. Je hebt de beschikking over een douche en toilet. Er kan tevens sprake zijn van een seperaat toilet, maar in dat geval wordt het uiteraard aangegeven bij de bezichtiging. Dit zorgt niet voor extra belemmering: het toilet bevindt zich gewoon in de buurt van de kamers.

 

 

 

Op de foto, zichtbaar aan de rechterzijde, is voorbeeld van het toilet dat zich bevindt in de badkamer. Deze kan echter nog wel apart afgesloten worden in de ruimte van de badkamer.

 

 

 

Grenzend aan de Zamenhofdreef ligt winkelcentrum Overvecht, zoals eerder aangegeven. Op loopafstand heb je dus de voorzieningen die je in het dagelijks leven nodig hebt: de supermarkten (Lidl en Albert Heijn) en nog enkele winkels als de HEMA, Action en Kruidvat.

Zie jij jezelf aan de Zamenhofdreef, gelegen in de wijk Overvecht, al wonen? Maak dan vrijblijvend en gemakkelijk een afspraak om te bezichtigen.

Vragen?

Loop je ergens tegenaan, wil je meer weten over de beschikbare woonruimten of heb je een andere vraag? Marcel van Hooijdonk helpt je met al je vragen over Kamerverhuur Utrecht.

Mail ons
info@zuylenstaete.nl

Ma. t/m vr. van 09.00 tot 17.00